FAȚADE 3D ÎNSEAMNĂ

Diferența dintre FAȚADE 3D, o altă companie sau zilieri este REZULTATUL FINAL! Experiența își pune amprenta în fiecare domeniu, dar mai ales în domeniul ales de noi, unde totul se învață prin muncă asiduă și perfecționarea continuă.

Compania FAȚADE 3D se face remarcată prin munca pe care o depune și prin calitatea serviciilor prestate. Atunci când alegi FAȚADE 3D ai garanția că locuința ta va deveni atât cu un aspect plăcut, cât și rigidă și ”lucrată” la cel mai înalt nivel.

În goana după „mai repede” sau „mai ieftin” multe persoane apelează la serviciile unor companii nu atât de experimentate în domeniu, sau la serviciile unor muncitori care habar nu au despre pașii care trebuie respectați în termoizolarea unei locuințe și în aplicarea fațadei acesteia. Drept urmare, rezultatul final este unul dezastruos sau de o calitate foarte proastă, care nu va rezista în timp și nu-și va îndeplini misiunea.

video despre fațade 3d  Vezi un scurt video despre noi

15

ani pe piață

720

Clienți mulțumiți

despre fatade 3d

Pe parcursul activității noastre am înțeles că tot efortul pe care îl depunem este adresat clientului, care și-a lăsat în mâinile noastre soarta locuinței sale, de aceea nu avem cum să nu-i justificăm așteptările. Ne-am setat drept scop că trebuie să ne desfășurăm activitatea astfel încât clientul să beneficieze de tot confortul, atât emoțional cât și material, prestând lucrări de calitate la prețuri extrem de avantajoase. Calitatea și seriozitatea sunt elementele ce ne recomandă. Cu noi aveți garanția că fiecare detaliu, cât de minuscul nu ar fi, va fi realizat conform celor mai înalte standarde, iar locuința va fi gata în timp util!

Lista de avantaje este foarte lungă, dar noi vom enumera doar cele mai concludente:

  • Respectăm toții termenii și condițiile;
  • Cel mai bun raport preț – calitate;
  • Angajați responsabili și amabili;
  • Garanție;
  • Echipă creativă, veselă și deschisă la minte.

În prezent ne mândrim cu o echipa stabilă, tânără și orientată spre satisfacerea celor mai exigente cerințe. Avem o activitate bazată pe transparență, care este probabil lucrul cel mai important în relația dintre un prestator de servicii și client. Iar avantajul cel mai substanțial este că depunem mult suflet și pasiune în tot ce facem.

FAȚADE 3D ÎNSEAMNĂ

servicii de calitate

SERVICII DE CALITATE

efectuate de meșteri cu experiență

respectarea termenilor

RESPECTAREA TERMENILOR

prestabiliți

deservirea impecabilă

DESERVIRE IMPECABILĂ

și curățenie garantată

consultanță și asistență

CONSULTANȚĂ ȘI ASISTENȚĂ

chiar și după predarea obiectului

ECHIPA FAȚADE 3D

PE NOI NE RECOMANDĂ

Emilian Crețu

s. Negureni

Maria Crețu

s. Rezeni, Raionul Ialoveni

Angela Paladi

s. Zaim, raiunul Căușeni

Adrian Ursu

or. Ialoveni
recenzie Emilian Crețu
recenzie Maria Crețu
recenzie Angela Paladi
recenzie Adrian Ursu

”Multumim echipei Fatade3d pentru că au dat dovadă de profesionalism, meşteri iscusiți bravi şi omănoşi. Recomand cu mare încredere deoarece efectuează lucrări doar cu materiale de calitate.”

”După multe căutări a unei companii pentru a face renovație la casă, am descoperit compania Fațade 3D. După mai multe studii și analiză a companiei și a recenziilor pe care le are, și inclusiv aprecierea pe care o au din partea foștilor clienți, noi am hotărât să lucrăm cu ei. Este o companie de nota 10.„

”Este un vis împlinit! Apelați cu încredere la compania Fațade3D, echipa este bravo, au executat o lucrare foarte frumoasă.”

”Eu vă doresc să aveți aceeași atitudine la fiecare casă pe care voi o faceți. Voi aduceți bucurie, noi o aducem prin muzică, iar voi prin fațade noi!”

1 / 4
recenzie Emilian Crețu recenzie Maria Crețu recenzie Angela Paladi recenzie Adrian Ursu

PARTENERII NOȘTRI

partener fațade 3d
partener fațade 3d
partener fațade 3d
partener fațade 3d
partener fațade 3d
partener fațade 3d