Ce trebuie să știe fiecare proprietar atunci când planifică lucrările de termoizolare ale locuinței?

Ce trebuie să știe fiecare proprietar atunci când planifică lucrările de termoizolare ale locuinței?

Ce trebuie să știe fiecare proprietar atunci când planifică lucrările de termoizolare ale locuinței?

Sfaturi utile de la experții în termoizolare FAȚADE 3D:

1️⃣ Înainte de a iniția procesul de termoizolare a locuinței vă sugerăm să alegeți cu atenție echipa de meșteri care va efectua lucrătile de termoizolare,dar și materialele potrivite nevoilor dumneavoastră.

Produsele de calitate asigură confort maxim, durabilitate, siguranță și rezistență în timp.

2️⃣ Termoizolare este o investiție care merită tot efortul și implicarea dumneavoastră,ținând cont de multitudinea de beneficii pe care aceasta le oferă și de care vă veți putea bucura împreună cu cei dragi pe un termen nelimitat.

Pe lângă faptul că locuința proprie va căpăta un aspect modern și personalizat aveți marea posibilitate să scăpați de mai multe griji simultan:

  • căldura se va menține cu 75% mai mult decât anterior;
  • sunetele pronunțate din afară își vor pierde din intensitate,astfel asigurându-vă un confort acustic perfect în propria casă;
  • aerul va înceta să fie la fel de umed,iar mirosul cauzat de acesta va dispărea complet;
  • pe tot parcursul anului vă veți putea bucura de un echilibru termic în fiecare încăpere,indiferent dacă afară este frig sau cald;
  • dar cel mai important,datorită sistemului de termoizolare ECONOMISIȚI BANI ȘI TIMP eliminând considerabil pierderile de căldură.

Pentru că suntem atât de avansați în acest demeniu,atât pe plan informațional,tehnologic,cât și practic,pe durata activității noastre de peste 10 ani,am reușit să depistăm necesitățile a peste 590 de locuințe(~50 000 m² de fațadă efectuați), asigurând proprietarilor acestora confortul maxim în propriile case.

Numele FAȚADE 3D există datorită unei întregi echipe de profesioniști,care avansează cu fiecare proiect,cu fiecare colaborare,care știe că potențialul vine din muncă,dăruire și implicare.

De aceea,NOi suntem cea mai bună versiune pentru casa ta❗ FAȚADE 3D

ARTICOLE POPULARE