Cum previi pierderile de căldură, mirosul neplăcut din interiorul încăperilor, mucegaiul sau condensarea?

Cum previi pierderile de căldură, mirosul neplăcut din interiorul încăperilor, mucegaiul sau condensarea?

Cum previi pierderile de căldură, mirosul neplăcut din interiorul încăperilor, mucegaiul sau condensarea?


Încălzirea locuinţei iarna este de multe ori mai costisitoare decât ar trebui. Acelaşi lucru se întâmplă şi vara, când costul energiei electrice creşte dacă aparatul de aer condiţionat funcţionează prea mult timp.

Motivul pentru care plăteşti mai mult este reprezentat, de multe ori, de pierderile de căldură. Acest lucru se întâmplă când locuinţele nu sunt bine izolate sau chiar deloc şi se cer surse suplimentare pentru a menţine constantă temperatura la care ne simţim confortabil.

Cu siguranţă, fiecăruia dintre noi i s-a întâmplat să simtă în timpul toamnei-iernii că anumiţi pereţi sunt mai reci, că în zona ferestrelor sau a uşilor aerul este, la rândul său, la o temperatură mai scăzută şi chiar să aibă acea senzaţie de curent în cameră. Ei bine,acestea sunt semne clare că este necesară luarea unor măsuri pentru a stopa pierderea căldurii.

Indiferent de nevoi, preţul este mereu un factor demn de luat în considerare,de aceea,un aspect important urmărit de la începutul derulării procesului de termoizolare al locuinței poate fi preţul.
Vă asigurăm că alegând termosistemul potrivit, cheltuielile la încălzire scad cu până la 40%. Diferenţa în ceea ce priveşte calitatea termosistemelor este dată de o gamă largă de soluții cu rol de protecţie îndelungată a suprafeţei, integrată în produsele de finisaj.

♻️Termosistemul include toate materialele necesare realizării unei structuri de izolaţie exterioară: materiale pentru lipire, plăci termoizolante, materiale pentru fixare, şpăcluire, armare, amorsare şi finisare. Dacă unul din aceste elemente nu este ales corect, întreaga lucrare poate fi compromisă. Pentru ca izolaţia să îşi îndeplinească rolul principal, eficienţa energetică, dar fără a ignora aspectul estetic,selectarea setului de produse necesită cunoştinţe de specialitate.
Cea mai simplă şi sigură soluţie este adoptarea unei variante *la cheie* din lista de termosisteme de care noi dispunem și le recomandăm clienților noștri în dependență de necesitățile fiecărei locuințe în parte.

⚠️Cu ce sfat vin experții de la FAȚADE 3D?
Desigur că vă sugerăm ca din faza inițială,atunci când planificați să alegeți echipa de lucru și materiale pentru termoizolare și fațadă să optați pentru calitatea și garanția atât a lucrărilor cât și a produselor,pentru ca investiția dumneavoastră să vă aducă confort și liniște în propria locuință pentru o perioadă îndelungată.🗓

FAȚADE 3D îți oferă tot setul pentru termoizolare într-un singur preț,consultanță și livrarea materialelor gratuită!

Împreună creăm casa visurilor tale!

ARTICOLE POPULARE