Cum să termoizolezi corect o casă? 10 pași pe care trebuie să-i cunoști!

Cum să termoizolezi corect o casă? 10 pași pe care trebuie să-i cunoști!

Cum să termoizolezi corect o casă? 10 pași pe care trebuie să-i cunoști!

„Casa ta, cetatea ta!”

Acesta e motto-ul nostru atunci când te ajutăm să-ți termoizolezi locuința! Când spunem „cetate” accentuăm capacitatea serviciului prestat și rezistența materialelor folosite, aceste lucruri fiind cartea noastră de vizită. Întodeauna optăm doar pentru materiale de calitate, iar lucrările noastre sunt realizate la cel mai înalt nivel.

Termoizolarea locuinței își face loc printre priorități, fie că începi să construiești acum casa sau doar o renovezi. Atunci când este demarat acest proces, cerința primordială este de a stabili din ce material vor fi executate lucrările, întrucât este foarte importantă rezistență acestora la acțiunea factorilor exteriori și durabilitatea în timp.

Pe piața materialelor termoizolante există o varietate de produse, iar o termoizolare realizată corect va îmbunătăți confortul interior atât pe timp de iarnă cât și vara, prin menținerea unei temperaturi constante.

Din păcate, majoritatea persoanelor nu sunt suficient de bine informate referitor la calitatea produselor utilizate și la pașii care trebuie urmați. Drept rezultat, la scut timp pot apărea fisuri sau chiar unele elemente pot să se desprindă și să cadă de pe pereți. 

Mai jos vă prezentăm câteva materiale către care este bine să-ți îndrepți atenția și care sunt utilizate de către compania noastră:

 1. Adeziv Duraziv, Caparol, Isomat
 2. Glet Isomat, Caparol, Duraziv
 3. Plasa 160 g.
 4. Polistiren expandat marca FS-25
 5. Tencuială Isomat, Caparol, Duraziv.

În continuare, trecem în revistă 10 pași importanți în realizarea lucrărilor de termoizolare. 

 • Se grunduiește suprafața cu grund pentru îndepărtarea prafului. Grunduirea este operația prin care se depune prima „peliculă” de material, ce constituie baza acoperirilor ulterioare;
 • Se lipesc plăcile de polistiren;
 • Cu o drișcă de metal se înlătură denivelările de pe polistiren;
 • Se fixează în cuie plăcile de polistiren;
 • Se aplică un strat de adeziv pe plăcile de polistiren și se montează plasa direct pe adezivul umed, după care se scufundă plasa în adeziv;
 • După uscarea totală a adezivului se mai aplica încă un strat;
 • Următoarea etapă, după ce adezivul s-a uscat în totalitate, are loc șlefuirea suprafeței;
 • Se mai aplică încă un strat de grund, același produs utilizat inițial;
 • Se grunduiește cu glet pentru tencuială;
 • Se aplică tencuiala.

Respectând acești pași, termoizolarea locuinței va avea rezultatul scontat, iar casa ta va deveni mai eficientă energetic și mult mai confortabilă!

Iar pentru că ținem la clienții noștri, avem pentru tine o super ofertă!

Doar la noi poți beneficia GRATUIT de un design personalizat! Tot ce trebuie să faci e să completezi formularul de pe www.fatade3d.md, iar noi revenim cu un apel pentru a-ți oferi mai multe detalii.

ARTICOLE POPULARE