Echipa Fațade 3D angajează!

Echipa Fațade 3D angajează!

Echipa Fațade 3D angajează!

Echipa Fațade3D se mărește! Dacă ești o persoană bine organizată, energică, ambițioasă și un bun specialist în domeniul fațadelor și termoizolării, atunci te întâmpinăm cu brațele deschise! 

Ne-ar face plăcere să lucrăm cot la cot cu specialiști calificați și să continuăm să realizăm împreună cele mai frumoase, calitative și deosebite lucrări. 

Punctele forte ale echipei noastre sunt ambiția, curajul și dorința asiduă de muncă. Prin perseverența de care am dat dovadă am reușit să devenim cea mai cotată companie de pe piață din domeniul fațadelor.

Compania noastră s-a făcut remarcată prin lucrările calitative, dar și prin angajații dedicați și profesioniști. Ne dorim să-i avem în echipă pe cei mai buni dintre cei mai buni specialiști, iar pentru asta îi motivăm și răsplătim pe măsură.

Cine este binevenit în echipa noastră? 

– Toți cei care au experiență de MINIM 2 ANI în domeniul fațadelor și termoizolării.

– Persoanele punctuale, creative, oneste și cu spirit de inițiativă.

– Cei dornici de perfecționare continuă.

Ce oferim noi?

– Un salariu pe măsura muncii depuse (700-800 euro lunar). Salariu depinde de complexitatea lucrărilor efectuate și cantitatea lor.

– Contract de muncă legal.

– Posibilitatea de a-ți perfecționa și îmbunătăți abilitățile profesionale.

– Șansa de a lucra alături de cei mai calificați specialiști în domeniu. 

Alături de echipa noastră ai șansa să muncești acasă și să fii remunerat la fel ca îi Europa. Ai șansa să-ți dezvolți creativitatea, să elaborezi cele mai complexe și deosebite lucrări și să înveți în fiecare zi.

Dacă ești interesat, contactează-ne la numărul 069244200

Abia așteptăm să îți spunem BUN VENIT familia Fațade3D!

ARTICOLE POPULARE