Casa cu stil, Costești

Casa cu stil, Costești

Conferă-i locuinței tale un aspect plăcut și deosebit prin intermediul tencuielii decorative și a diverselor elemente ce scot din anonimat fațada casei tale.

Pentru a crea un aspect inedit puteți opta pentru suprafețe cu diverse structuri și culori, conferind clădirii un aspect plin de viață.

Cât privește elementele decorative pentru fațada caselor, aici puteți opta pentru coloane, diverse ornamente, elemente personalizate, lambriuri sau orice considerați că ar aduce un suflu nou locuinței dumneavoastră. Orice element decorativ este produs din spumă poliuritanică, acest material primând în fața altor materiale folosite anterior în producerea elementelor decorative.

Decorațiunile pentru fațadă trebuie să fie estetice, potrivite stilului arhitectural, și, mai ales, durabile! Printre cele mai populare decorațiuni exterioare se numără cele care încadrează estetic ușile și ferestrele casei, elemente decorative poziționate imediat sub pervazul ferestrelor, cele care se folosesc la exterior, acolo unde se întâlnesc peretele și acoperișul casei sau cele care scot în evidență nivelurile casei.

Cu Fațade3D este mai simplu decât crezi să obții rezultatul dorit! Echipa noastră de profesioniști te ajută să-ți îndeplinești visul și garantează nu doar un rezultat frumos, ci și unul extrem de calitativ.

DUPĂ FAȚADE 3D
înainte Casa cu stil,  Costești
după Casa cu stil,  Costești
ÎNAINTE
DUPĂ

LUCRĂRI POPULARE