SERVICII

CONSULTANȚIE

Cu toții visăm la o casă confortabilă, trainică și cu aspect plăcut atât la interior cât și la exterior. Toate acestea reușim să le combinăm între ele investind în proiectare, în design, în calitatea materialelor, în siguranță, dotare și, nu în ultimul rând sau chiar întâi de toate, în echipa de oameni care să se isprăvească cu toate acestea, transformându-ne doleanțele în realitate.

Iar pentru că adesea greșelile deja comise fie din neglijență,grabă sau lipsă de informație pot costa prea mult, vă sugerăm să mizați pentru consultanță,experiență și cunoștințe. Cei peste 10 ani de activitate în domeniul termoizolării și fațadelor ne sunt cel mai bun argument că un lucru calitativ și durabil neapărat trebuie să dețină un suport informațional bine pus la punct.

Ținând cont că termoizolarea este un proces foarte complex, evitați riscul de a merge pe această cale de unul singur.

Beneficiază de una din ofertele companiei FATADE 3D care pune la dispoziția clienților sai întregul set de consultanță absolut gratuit,cu deplasarea unui expert soliciat direct la domiciliu. Împreună veți putea stabili un plan de acțiuni corect,cu respectarea tuturor etapelor de lucru,organizarea lucrărilor adiționale în funcție situația și etapa actuală la care se află locuința dumneavoastră,veți analiza cele mai noi tehnilogii și tendințe ale pieții , cu toate ofertele incluse de materie primă pentru fațade etc.

Prin toate acestea, vă oferim siguranță în alegerea făcută,iar greșelile și experiența neplăcută sunt absolut inadmisibile.

Vezi cum decurge o consultanță (Adrian Ursu)


Procesul de dare-primire a proiectului (Adrian Ursu)

DESIGN
PERSONALIZAT

Fiecare lucrare este
unică

design personalizat 3d

01

De ce compania Fațade 3D oferă acest serviciu clienților săi?

Ne-am gândit să punem la dispoziția clienților noștri oportunitatea de a solicita un Design Personalizat încă din momentul în care planificăm împreună lucrările de termoizolare asupra locuinței , pentru a putea crea din micile detalii insuflate de ei o imagine de mare probabilitate cu rezultatul final la care se așteaptă. De obicei, succesul nostru se încadrează în intervalul de 85-100%,în dependență de complexitatea cazurilor și lacunele ce apar chiar în timpul procesului de efectuare a lucrărilor.

Cu precize putem remarca faptul că,datorită acestui serviciu,într-un timp foarte scurt,clienții noștri au în față câteva variante din care pot culege fir cu fir amănuntele ce le reprezintă doleanțele. Noi avem frumoasa menire de a realiza visele proprietarilor și este foarte important să știm din start la ce căsuță visează fiecare în parte.Prin oțiunea Desig Personalizat creăm un produs unic,lucrăm asupra oricărui detaliu și acceptăm toate ideile și modificările ce apar pe parcurs. Este o adevărată provocare pentru noi să mizăm pe creativitatea clienților și să le oferim suport și încredere în alegerea pe care o fac.

Prin intermediu designului în format 3D reușim să dezvoltăm o imagine cu cea mai fotorealistă reprezentare vizuală a modului în care se va transforma locuința după renovare.

Faţadele plictisitoare şi monotone ţin de trecut, în tendinţe e originalitatea, iar efectul 3D podus de elementele decorative redă un aspect arhitectural unic atît caselor noi construite,cît şi celor care se află în reconstrucţie sau au nevoie de renovare. De aceea,în ultimii ani profilele decorative pentru fațadă, tăiate conform tehnologiei 3D, capătă un rol tot mai important în domeniul construcţiilor,iar toți clienții noștri cu drag solicită și aplică aceaste soluții de amenajare extrem de diversificate și flexibile pe care le deține compania noastră.

IZOLARE
TERMICĂ

cu vată minerală și
polistiren

izolare termică fațade 3d

02

Astăzi,termoizolarea locuinței își face loc printre priorități, fie că începi să construiești acum casa sau doar o renovezi. Atunci când este demarat acest proces, cerința primordială este de a stabili din ce material vor fi executate lucrările, întrucât este foarte importantă rezistența acestora la acțiunea factorilor exteriori și durabilitatea în timp. Pe piața materialelor termoizolante există o varietate de produse, iar o termoizolare realizată corect va îmbunătăți confortul interior atât pe timp de iarnă cât și vara, prin menținerea unei temperaturi constante.

Vrei să economisești 75 % din factura pentru energie termică?

Cu siguranță ți-ai oferit deja un răspuns – economisești. Dar cum să o faci pe seama încălzirii locuinței tale și, în același timp, să-ți fie cald și bine fără a recurge la cojoace? E simplu, pregătește casa din timp, îmbrăcând-o în haina potrivită.

Sună neordinar, nu? Vorbim despre fațadele de ultimă generație, după tehnologii moderne – un trend al prezentului ce nu-și va pierde din popularitate pentru că este caracterizat de calitate, aspect plăcut și durabilitate. Iar odată ce optezi pentru această tehnologie de tencuire a pereților exteriori ai casei tale, să știi că ai parte de toate aceste beneficii, plus economia considerabilă pentru agent termic.

În urma unei analizei, am ales opțiunile cele mai bune și cele mai de impact și ne-am format în baza lor o ofertă avantajoasă pentru toți clienții noștri, care include:

 • termoizolare (vată minerală și polistiren),
 • finisaje de la mari producători europeni,
 • design 3D – posibilitatea de a realiza orice tip de aspect și efect prin elemente decorative,
 • varietate de nuanțe – peste 1500 de culori,
 • termene de executare convenabile – rapiditate în realizarea lucrărilor.

De ce polistiren?

Pentru că și polistirenul este un termoizolator ireproșabil. Este rezistent la îngheț, la influențe mecanice puternice, la umiditate, are o durabilitate impresionantă și nu își schimbă forma în timp. Polistirenul mai este ușor, fără miros și nu constituie un mediu propice de viață pentru microorganisme.

De ce producători europeni?

Pentru că am analizat prin comparație, ne-am ghidat după studiile de calitate și după comportamentul materialelor sub influența factorilor de mediu. Ce am ales? Caparol,Isomat, Duraziv, Baumit.

Ce îți sugerează Fațade 3D atunci când planifici izolarea termică a locuinței tale?

 • Să te gândești la perioada de viață a lucrărilor, pentru că nu schimbi fațada casei tale în fiecare an.
 • Să alegi atent modelul, ca să nu te plictisească în câteva luni. Pentru că suntem în era internetului, îți recomandăm să te inspiri activ și de pe site-uri de specialitate.
 • Să alegi materialele potrivite pentru fațada casei, dar, cel mai bine, alege oamenii potriviți care să facă în locul tău selecția și combinația. Iar ție să-ți rămână cea mai plăcută parte a procesului – să alegi textura, designul și culoarea.

Dacă ai făcut cândva o alegere care te-a dezamăgit și vrei o renovare a fațadei casei tale, echipa noastră este gata să îți transforme visul în realitate. Noi știm că fiecare proprietar visează la o casă confortabilă, trainică și cu aspect plăcut.Cu toate acestea,suntem gata oricând să îți oferim soluția complexă – de la consultație, alegerea opțiunii și nuanței potrivite, până la implementare și împărtășirea bucuriei tale.

LUCRĂRI DE
FAȚADĂ

CU ELEMENTE
TRIDIMENSIONALE

lucrări de fațadă

03

Cum o spunem de fiecare dată clienților noștri,fațada nu este doar o imagine obișnuită,ci cartea de vizită a casei, a celor care locuiesc în ea. Aspectul fațadei poate crește sau diminua considerabil personalitatea și valoarea casei,de aceea, dacă v-ați asigurat că pereții exteriori sunt bine izolați,fie cu polistiren expandat sau extrudat, vată minerală bazaltică sau alte materiale,care să asigure temperaturi confortabile în interiorul acesteia (indiferent de anotimp), vă sugerăm să vă concentrați atenția în alegerea finisajului. Rolul finisajului pentru fațada casei nu este, însă, exclusiv estetic. Acesta contribuie într-o mare măsură la protejarea casei în toate condițiile de vreme și acționează ca un strat izolator suplimentar.

În ultimii ani,profilele pentru faţade capătă un rol tot mai important în domeniul construcţiilor, servind drept o alternativă a materialelor clasice folosite în decoraţiuni şi design.Betonul armat sau ipsosul, din care acestea erau efectuate anterior,sunt materiale foarte grele,exercitînd astfel o presiune excesivă asupra pereţilor unei case.

Datorită tehnologiei de preducere și tăiere,elementele decorative pentru faţadă pot fi reprezentate atît prin piese tradiţionale ca: cornişe, coloane, baze, ornamente,rame etc.,cît şi elemente personalizate, originale realizate la comandă ce se vor potrivi perfect cu hașura casei.

Iată numărul de avantaje evidente pe care le înregistrează aceste soluții moderne de amenajare:

 1. Datorită greutăţiilor mici, produsele se monteză foarte simplu, economisind timpul și urgentând mersul lucrărilor.
 2. După calitate, durabilitate,aspect estetic,profilele din polistiren cu nimic nu sunt mai inferioare predecesorilor săi.
 3. Gama largă de forme și dimensiuni, permite utilizarea elementelor arhitecturale la finisarea şi decorarea atît a faţadelor caselor noi cît şi a celor vechi.
 4. Însăși caracterul lor personalizat, poate fi creat datorită decupării tridimensionale,în funcţie de arhitectura locuinței şi de doleanțele clientului.
 5. Datorită simplei instalări şi prețului lor relativ scăzut, produsele decorative din polistiren pot reduce semnificativ costurile financiare pentru finisarea şi decorarea faţadelor.
 6. Toate produsele pentru exterior sunt acoperite cu o rășină minerală grunjoasă, care asigură rezistență la intemperii și la razele UV.

Din experiența noastra în domeniul fațadelor și izolării termice, putem cu tertitudine confirma faptul că montajul profilelor decorative este o provocare pentru echipele nespecializate. De ce? Pentru ca montarea lor presupune experiență, multa răbdare și cunoștințe tehnice.Elementele decorative sunt ca orice alt material de construcție, fără mâna pricepută a unui meșter, ele nu prind valoare.

Echipa de montaj trebuie să fie foarte atenta la detalii. Accentul se pune pe fluiditate, întoarceri atent,realizate între elementele diferite pentru o finisare perfectă.

Dar trebuie să știți,chiar dacă locuința proprie are o arhitectură remarcabilă și este așezată într-un peisaj spectaculos, primul lucru pe care îl va observa privitorul,nu v-or fi însăți elementele decorative,însă paleta cromatică a întregii imagini.Cam atât de puternice sunt culorile la fațada casei: te captivează și îți influențează perceptia, iar dacă alegi cele mai potrivite culori pentru exteriorul acesteia, veți reuși să dominați felul în care o văd oamenii.

De obicei,o fațadă de casă modernă nu trebuie să conțină mai mult de trei, patru culori, și aceasta doar dacă proprietarul alege să vopseasca diferit corpul casei, ușa, stâlpii și marginile ferestrelor, ca să accentueze detaliile arhitecturale. Cele mai frecvente combinații cromatice implică două culori, iar casele vopsite în nuanțe ale aceleiași culori sunt considerate simple și elegante. Prin aceste tehnici,îi puteți convinge că este mai înaltă sau mai încăpătoare folosind, pur si simplu metodele potrivite,ce creează contrast între culoarea dominantă a acasei și cea a elementelor decorative.

Noi suntem încrezuți că nu vi se va da o a doua șansă pentru a produce ”o primă impresie bună”! De aceea,împreună cu echipa noastră aveți posibilitatea să o creați la cel mai înalt nivel,din prima.

Pentru că noi avem grijă ca fiecare design să denote doar povestea sa!