Cum să alegeți tencuiala potrivită pentru fațada casei? Idei și recomandări

Cum să alegeți tencuiala potrivită pentru fațada casei? Idei și recomandări

Cum să alegeți tencuiala potrivită pentru fațada casei? Idei și recomandări

Dacă v-ați construit de curând o casă și alegeți cu ce să o tencuiți pe exterior sau dacă aveți în plan să renovați fațada locuinței dvs., acest articol vă va fi de ajutor. Ba chiar și celor care nu planifică în viitorul apropiat asemenea lucrări, tot le putem oferi idei bune, care să prindă bine atunci când vine momentul.

Ce ziceți de un master class rapid și structurat în domeniu fațadelor exterioare?
Așadar, de ce să optați pentru fațadă decorativă, cum să alegeți tencuiala potrivită și perioada anului în care să îmbrăcați casa într-o nouă haină? Le luăm pe rând.

De ce fațade? Inovație prin fațade 3D

Fațadele exterioare sunt tehnologia care îmbină cel mai bine și rentabil rolul de protecție și termoizolare cu cel estetic. Alegând acest tip de finisaj exterior, vă oferiți libertate maximă de creativitate la stabilirea tipului de tencuială și design, iar specialiștii profesioniști vor avea grijă ca „în spatele” aspectului exterior să fie și o lucrare de calitate. Și aici este important să alegeți compania potrivită pentru realizarea lucrărilor. Cel mai sigur și simplu este să vă ghidați după portofoliul de lucrări al companiei, recenziile foștilor beneficiari și, desigur, propria impresie în urma comunicării cu reprezentanții acesteia.

Tehnologia pe care o aplică echipa Fațade 3D, include izolarea prin vată minerală și polistiren și tencuirea cu produse de calitate superioară, de import, de la producători cu reputație: Caparol, Duraziv, Baumit. Și pentru că aspectul exterior este extrem de important pentru fiecare familie de gospodari, tehnologia inovativă 3D permite diversitate uimitoare de design. Practic, putem transpune în realitate orice doleanță. Fapt favorizat și de paleta formată din peste 1500 de culori, precum și de varietatea de texturi pe care o punem la dispoziția beneficiarilor noștri.

Cum alegeți tencuiala potrivită?

Tencuielile decorative minerale, siliconice, silicate, acrilice, mozaicate, periate sau zgâriate… poate că denumirile vă spun ceva, dar nu la fel de mult cum vă comunică vizualizarea texturilor. De aceea, în momentul în care decideți că vă doriți o tencuială decorativă a casei, mergeți la compania vizată și solicitați mostrele de prezentare. Vizualizați, atingeți, aflați de la specialist atuurile fiecărui tip și alegeți împreună cu ceilalți membri ai familiei culoarea potrivită – or, cel mai bine este când toată lumea e mulțumită.

Cum alegeți culorile?

Opțiunea de culoare se bazează de cele mai multe ori pe preferințele locatarilor, dar nu trebuiesc neglijate câteva alte aspecte – arhitectura casei, stilul ales, împrejurimile (curtea, ba chiar și cartierul), tipul de acoperiș pentru care optați.
Din punct de vedere practic – cele mai potrivite sunt culorile pale pentru că ele sunt și rezistente la razele UV, dar și pentru că decolorarea acestora nu deranjează privirea, ba chiar nu prea are loc. Dacă alegeți o nuanță de bej sau gri, vă veți lipsi și de grija aspectului prăfuit, pe respectivele culori practic praful nu este vizibil. Dar și aceste reguli pot fi contrazise dacă alegeți producători de calitate Premium, pentru că ei creează tencuieli și culori care, indiferent de nuanță, să fie rezistente și la razele UV, și la decolorare, și la evidențierea depunerilor de praf. Așadar, alegerea vă aparține.

În ce anotimp facem fațada?

Sunteți deprinși să începeți reparația pe timp de vară? Ei bine, pentru a tencui casa e mai prielnic un timp răcoros și uscat. Dacă apelați la echipa Fațade 3D, nici măcar soarele aprig al verii nu este un impediment în executarea unei fațade de calitate maximă. Chiar și atunci când soarele e la putere, echipa noastră de specialiști știe cum să se împace cu razele lui, mergând înaintea sa și tencuind în diferite perioade ale zilei pereții externi ai casei.

Ce ziceți dacă pășim în această primăvară într-un parteneriat productiv, iar echipa noastră, Fațade 3D să fie cea care va construi o față modernă pentru casa dvs.? Astfel încât să vă bucurați de aspectul ei pentru mulți ani înainte.

Share: